Regionalno poznati glazbenik Marko Louis priprema veliki koncert u zagrebačkoj Tvornici 29. studenog.

Marko Louis promovirat će novi album u zagrebačkoj Tvornici kulture. Riječ je o njegovom prvom koncertnom predstavljanju u Zagrebu na kojem će promovirati novi album “Euridika” koji  uskoro izlazi  i u Hrvatskoj u izdanju Lampshade Media/Dallas Records.

Objavi albuma prethodio je izlazak novog singla i spota “Kad je noć”. Koncert u Zagrebu dio je regionalne turneje imena “Beskraj tour by Barcaffe”. Turneja će obuhvatiti i ostale regionalne centre: BeogradSarajevo Ljubljanu te će biti jedinstvena prilika za uživanje u glazbenom talentu Marka Louisa.

“Jako sam sretan zbog divnih reakcija na nove pjesme i činjenicu da su koncerti uvijek rasprodani. Jedva čekam da posjetim sve ove lijepe gradove, da se družim s publikom i da zajedno pjevamo.” , kaže Marko.

Marko Stojanović Louis diplomirao je perkusije na Münchenskom konzervatoriju te snimanje i dizajn zvuka na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu. Bio je član soul benda MaraQya s kojim je objavio dva studijska albuma. Svoj prvi solo album „Shine On Me“, u potpunosti snimljen na engleskom jeziku, objavio je 2015-te godine. Uspješni album afirmirao je Marka kao solo umjetnika, a  2017. godine objavio je svoj drugi studijski album „Beskraj“ za izdavačku kuću Lampshade Media. Album je privukao veliku pozornost jer predstavlja jedinstvenu kombinaciju suvremenog soula i world muzike s primjesama popa, jazza, funka i reggea. Na albumu gostuju glazbenici iz cijeloga svijeta među kojima su Vasil HadžimanovVlatko StefanovskiBobo (Bugarska), Adnan Šaran (Bosna i Hercegovina), Božo Vrećo (Bosna i Hercegovina), Tanu Saxena (Indija) i Layth SidiQ (Armenija/SAD).

Ulaznice po promotivnoj “Early bird” cijeni od 55 kuna možete naći u prodaji od danas sve do       12. studenog na svim prodajnim mjestima Ticketshopa

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE