U osječkom Epicu, 27. listopada, u organizaciji Ground Zeroa na scenu će stupiti novosadski Vladimir Aćić koji je još poznat pod nazivom AVOID.

Njegov talent također obuhvaća produkciju te je jedna od važnijih techno figura na regionalnoj sceni, a svoj uspjeh je gradio punih 17 godina. Nastupao je uz poznate svjetske DJ-eve kao što su: Carl Cox, Nina Kraviz, Laurent Garnier, Rodhad, Dave Clark, Adam Beyer itd.

Također uz njega će nastupiti i Xenex koji iza sebe ima pozamašan broj nastupa na Ex-YU prostorima, te internacionalnim gostovanjima poput Kine, Austrije i Slovenije. Godine 2013 počinje producirati i raditi trake za izdavačke kuće poput Audioelite, Fever i Phunkation.

Osim njega, moći ćete čuti i osnivača Ground Zeroa, Fixsella, čiji su setovi puni dinamičnosti i energije koja vas tjera na ples. Kroz godine pripadanja techno sceni, u suradnji s brojnim regionalnim promotorima, producentima i DJ-ima, održava projekte svježim, kako za stare, tako i za nove generacije.

Uz njih protagonist ove priče je i Domi, koji se glazbom počinje aktivno baviti 2017. godine te od tada redovito nastupa po Zagrebu i Požegi. Njegov techno zvuk varira od lakšeg pa sve do grubljeg, ali je u isto vrijeme melodičan. Line up će svojim prisustvom popuniti i Antonio Krmpotić Krpa. Svoju ljubav prema elektronici usmjerava prema underground technu i psy-tranceu. Nastupio je na mnogim open-air eventima i klubovima, a također je i jedan od promotora underground scene.

Program počinje u 22 sata. Ulaz je 40 kn prije ponoći te 50 kn poslije.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE