Zrinka Posavec, osebujna umjetnica kristalnog glasa, održat će u srijedu 24.10.2018. službenu promociju albuma „Gradovi i sela“ u Sax-u.

Nakon vrlo uspješnog albuma prvijenca „Pantomima – Sevdah i Panonika“ u izdanju Mast Produkcije, nakon dvije godine izlazi Zrinkin drugi album etno glazbe. Na albumu su snimljene pjesme iz cijele Hrvatske i regije, a snimljene su i dvije autorske pjesme Zrinke Posavec koje su pisane u duhu etno glazbe. Upravo jedna od njih, pjesma „Za tebe“ predstavlja izlazak novog albuma. Album „Gradovi i sela“ rađen je u suradnji iznimnih glazbenika; Kristine Bjelopavlović Cesar na klaviru, Marija Igreca na gitari, Gorana Delača na kontrabasu, Borne Šercara na bubnjevima i udarljakma i Šimuna Matišića na vibrafonu. Ova izvrsna ekipa predvođena Zrinkom Posavec nadahnuta novim zvukom, bojama i netipičnim instrumentima za ovaj stil glazbe, narodnim pjesmama je podarila novo, suvremeno ruho.

Koncert je polusjedeći, a broj ulaznica ograničen! Cijena ulaznice u pretprodaji je 45 kuna, na dan je 60 kuna. Ulaznice za ovaj koncert možete kupiti isključivo u Sax-u.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE