Mlada pjevačica Andrea Granat objavila je novu pjesmu pod nazivom “Samo moj”.

Andrea Granat, pjevačica iz Našica, predstavlja novu pjesmu pod pokroviteljstvom Croatia Recordsa – “Samo moj”.

Tekst i glazbu napisala je Pamela Ramljak, pjesmu je aranžirao i producirao Marijan Gudelj, dok je za režiju spota zaslužan Josip Grizbaher, a za fotografiju Ivan Grizbaher. Snimke iz zraka omogućio je Vedran Kliska, a za produkciju spota pobrinuo se Cinematic Osijek.

Andrea Granat je dvadesetčetverogodišnja pjevačica iz malog gradića u Slavoniji, Našica. Glazbom se bavi od 2006. godine, kada je kao dvanaestogodišnja djevojčica po prvi puta stala na pozornicu dječjeg festivala „Radiopinijada“ u svome gradu. Od toga dana, pa sve do danas, nastupala je na tridesetak raznih festivala diljem Hrvatske, ali i izvan nje, kao što je festival „Nova Musica“ u Bugarskoj. Broji skoro jednak broj priznanja i nagrada, a 2016. godine pokrenula je i vlastiti festival talentiranih pjevača „Pet minuta slave“ u Našicama u kojem se okušala u ulozi direktorice i organizatorice projekta.

Shvativši da je glazba put kojim želi ići, odlučila se za korak više i početak svoje profesionalne karijere. Veliku podršku u ovom projektu pružila joj je Pamela Ramljak koja je napisala tekst i glazbu za pjesmu „Samo moj“ s kojom Andrea najavljuje početak suradnje zajedno s izdavačkom kućom“Croatia Records“. Veseo, pozitivan i razigrani tekst, upotpunio je jednako tako prikladan aranžman koji je vrhunski odradio Marijan Gudelj.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE