Jesensko buđenje uz svevremenski glas frontmena i suosnivča grupe Boa, Mladena Puljiza i grupe BOA II, koji 17.11. dolaze u Boogaloo promovirati novi, istoimeni album BOA II.

Novi album, čiji se izlazak predviđa početkom studenog, uz audio CD sadržavat će i DVD sa nekoliko video spotova i kratkim dokumentarcem o snimanju samoga albuma.

Prvi singl sa novog albuma „Srce puno kiše“, bit će objavljen krajem listopada.

U Boogaloo nam dolaze u aktualnoj postavi – Mladen Puljiz (vokal), Zvonimir Bučević Buč – bas gitara, Ivan Čačić – klavijature, Dražen Sch olz – bubnjevi, Petra Oreč – vokal i Luka Banić na gitari i donose nam presjek 35-godišnje karijere i hitova, u novom sviračkom ruhu i novim aranžmanima kojim će predstaviti postavu novog benda BOA II.

Koncertna promocija novoga albuma, bogata diskografija – 8 studijskih i 3 kompilacijska albuma, brojne suradnje s poznatim glazbenicima, tri nominacije za Porina i jednostavna činjenica da Bou oduvijek volimo, više je nego dovoljan razlog da se 17.11. u 21 h okupimo u Boogaloo-u.

Pretprodaja ulaznica putem sustava Entrio i Eventim, na blagajni kluba Boogaloo, Dirty Old Shopu i knjižari Rockmark po cijeni od 70 kn, a na dan koncerta na blagajni kluba po cijeni od 90 kn.

O bendu

Art rock sastav BOA (današnja BOAII), koji je davne 1974.g. započeo kao eksperiment kroz stilove by Puljiz i Remenarić, danas, gotovo 40 godina kasnije i dalje aktivno radi i stvara nove materijale.

1979. godine započinju ozbiljnije djelovati u sastavu: Mladen Puljiz (klavijatura i vokal), Slavko Remenarić (gitara), Igor Šoštarić (bubnjevi) i Damir Kopšić na basu.

1981. godine objavljuju prvi demo „Stol“, koji osvaja prvo mjesto top liste beogradskog Studija B. i time kreće interes za bend.

Kreću koncerti i objave albuma, gotovo jedan za drugim te nizanje neuništivih hitova poput : „Tako lijepa“, „Za vezu je potrebno dvoje“, „Svi tvoji poljupci“, „Stup od soli“ i još mnogi drugi.

Boa Facebook
Menart

Službeni event pogledajte OVDJE.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE