Brucošijada FER-a objavila je nova imena koja ćemo imati prilike slušati datuma 10. studenog, na 37. izdanju najvećeg studentskog festivala.

Već najavljenom popisu izvođača na Brucošijadi FER-a, na kojem se nalaze Krešo Bengalka, Šajeta, NLV, Six Pack, Sloanwall i phillipe, pridružuje se šest novih izvođača.

Vesnu Pisarović svi znamo, pop zvijezda s kraja devedesetih, a na Brucošijadu FER-a dolazi posjetiti sve prisutne na svoje najveće hitove. Iako je u svojoj karijeri napravila potpuni zaokret u smjeru jazza, pjesme iz njezine pop faze rijetko su koga zaobišle. Na FER-u ćemo moći čuti hitove poput Da znaš, Dolje na koljena, Jutro donosi kraj i mnoge druge.

Belfast food je bend iz Rijeke koji je u svojim početcima svirao obrade irskih folk pjesama, a zatim prerastao u autorski sastav. Na koncertima uz autorske uratke sviraju i neke irske originalne skladbe te sve ono što osigurava dobru glazbu i provod na njihovim koncertima.

Smoke Mardeljano beogradski je reper i unikatna pojava regionalne rap scene na kojoj je jako brzo dobio pažnju i poštovanje svojih starijih kolega. Njegov rap je tvrd i beskompromisan, pristup pjesmama izravan, a inspiraciju nalazi u životu beogradskih ulica.

Ogenj je naziv peteročlanog benda iz Koprivnice. Svoju glazbenu priču započeli su kao akustični trio prije tri godine. S vremenom se kolektiv proširio, a s njim i glazba koju sviraju. Dosadašnja akustika se raspojasala i postala energičan i čvrst miks rock ‘n’ rolla, punka i folka odsviranog na klasičnim rock instrumentima, podebljanim brzom tamburicom i violinom.

Felver je definirao zagrebačku klupsku i house scenu kao nijedan drugi DJ. Nadaleko je cijenjen zbog svog glazbenog znalaštva, provevši na sceni više od 25 godina, klupskoj i festivalskoj publici diljem svijeta, na radiju, hrvatskoj obali i nekim od najdojmljivijih kulturnih lokacija u Zagrebu i Beogradu donosio je najbolje suvremene i evergreen zvukove. I sve to ne samo kao DJ, nego i kao domaćin, organizator evenata i vizionar.

Sfumato je zagrebački bend koji djeluje unutar popularnog kolektiva JeboTon. Iza sebe imaju puno svirki u raznim zagrebačkim klubovima poput KSET-a, Vinyla, Vintage Industrial Bara i Medike, a nedavno su nastupili na Zagreb Beer Festu te Brijačnici.

Ulaznice po regularnoj cijeni od 65 kuna mogu se kupiti od utorka, 10. listopada, u KSET-u, glazbenoj knjižari Rockmark i Dirty Old Shopu te od 22. listopada. u SC-u. Na dan Brucošijade FER-a ulaznice će koštati 80 kuna. Brucoši FER-a svoju ulaznicu mogu kupiti iskljuèivo u KSET-u uz predočenje e-indexa sve do 10. studenog.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE