U petak, 12.listopada, Rašpa će u Hard Placeu obilježiti 5.godišnjicu, a slavlju će se pridružiti Neprijatelj prelazi zeku

Zagrebački punk rock četverac Rašpa oformljen je 2013.godine kako bi dugogodišnji prijatelji jednom tjedno popili koje pivo, prokomentirali dnevno-političku situaciju u napaćenoj zemlji i usput nešto odsvirali. Od tada je prošlo već pet godina, a dečki sviraju žešće no ikada. Nakon EP-a „Rupe u sjećanju“ i albuma „ Izlaz iz sistema“, prošle godine su izdali još jedan EP naziva „Puna šaka brade“. Uz sve navedeno Rašpa se također može pohvaliti i nedavno osvojenim prvim mjestom na ovogodišnjem izdanju O’rock festa u Oroslavju!

Cijelo slavlje će uveličati momci koji znaju što rade, novosadska atrakcija Neprijatelj prelazi zeku, s kojima je Rašpa već odsvirala nekoliko odličnih koncerata u Hrvatskoj i Srbiji. Autentičan stil aranžmana u kompoziciji s dubokim, beskompromisnim tekstovima priuštit će slušatelju dozu jedinstvenog zdravog gitarskog zvuka. Muzika ukomponirana brzim ritmovima koja gotovo da teče, zaokružena dinamikom bas linije, nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Besplatan upad dodatan je razlog da ne propustite ovaj događaj.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE