Njemački punk band Die Ärzte 20. svibnja 2019. godine održat će koncert u klubu Močvara, a sam koncert je rasprodan više od pola godine prije samog koncerta.

Sama objava da Die Ärzte stiže napokon u Zagreb oduševila je sve fanove, vidjeti stadionski band u intimnom okruženju zagrebačkog kluba Močvara je jednostavno nešto što se ne propušta, pa tako ne čudi da je ovaj koncert rasprodan u samo 90 minuta i time postavio rekord za najbrže rasprodani koncert ovog kultnog kluba. Premijerni nastup ovih odlični punkera biti će nezaboravno iskustvo za sve sretnike koji su uspjeli na vrijeme nabaviti ulaznicu za koncert koji će sigurno dobiti jedan mitski status u budućnosti kluba Močvara.

Prenosimo i samu izjavu kluba:

Kako smo bili jako ponosni što smo dobili jedinstvenu priliku organizirati Die Ärzte koncert, jednako smo ponosni što je isti rasprodan u 90 min i time postao najbrže rasprodani koncert u povijesti Močvare!!! Tako će najbrži sretnici imati zaista nezaboravan doživljaj gledanja stadionskog benda u najintimnijem mogućem ugođaju. Skrenuli bi pažnju na neke bitne informacije. Iduće godine Močvara će slaviti 20 godina neumornog rada na kulturnoj sceni Hrvatske i izričita je želja benda da se koncert održi u našem klubu, stoga neće doći do prebacivanja koncerta u neki veći prostor! Također, ako su vam još u sjećanju ljetne avanture gdje ste “prodali Švabi burek za 150 kn” i maštali o nečem sličnom sa Die Arzte ulaznicama – osmislite bolji poslovni plan. Svaka ulaznica je personalizirana i vezana uz osobni dokument kupca kako bi se onemogućila preprodaja.Sukladno tome apeliramo da ne nasjedate na razne moguće pokušaje prodaje ulaznica koje se mogu pojaviti. One su sigurno krivotvorene i nećete moći ući u klub.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE