28. rujna u zagrebačkom Vintage Industrial baru održat će se 10. memorijalni koncert za nikad prežaljenog Antuna Krajinovića Tunu.

16.08.2018. navršilo se devet godina od prerane smrti Antuna Krajinovića – Tune (1978. – 2009.), pjevača, gitarista i glavnog autora zagrebačkog punk benda Mikrofonija. U čast ove legende domaće underground scene njegovi prijatelji i ove godine organiziraju 10. po redu memorijalni koncert.  10. memorijalni koncert će ove godine ugostiti 5 punk bandova koji su često surađivali ili se sretali sa Tunom i njegovim bandom Mikrofonijom. Najveće ime ovogodišnjeg izdanja je svakako band Debeli Precjednik,  najveće ime melodičnog punka s ovih prostora, te se samo za ovu prigodu ponovno okuplja zagrebački punk band Dolibasija. Uz požeške heavy punkere Loš Primjer, nastupit će i bendovi NFC Diverzant i band Svinje.

Koncert će se održati u petak 28.09.2018. godine u Vintage Industralu, a ulaznice se mogu kupiti u Dirty Old Shopu i u Vintage Industrial Baru po cijeni od 50 kuna.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE