Za manje od dva tjedna u Sisku se održava 15. Po redu Mali Urbani Festival, poznatiji pod imenom MUF.

Jubilarni 15. MUF festival nastoji potencirati druženje fanova glazbe i kulture koja u Hrvatskoj prolazi manje zapaženo, što uključuje ljubitelje raznih glazbenih žanrova te skate i street art kulture i brojnih manje poznatih sportova.

Petak, 28.9., rezerviran je za ljubitelje elektroničke glazbe koje će rasplesati legendarni zagrebački DJ Felver i dobri duh sisačke elektroničke scene, Omar.

U subotu, 29.9., naglasak je stavljen na hip-hop te dolaze bivši kolege iz Kiše Metaka –  sveprisutni Vojko V i tvrdi Krešo Bengalka, prvaci splitskog đira, obojica na krilima svojih nedavnih solo albuma. Za dobre vibre zaduženi su zagrebački Brain Holidays, a iz Podravine stižu folk-punkeri Ogenj za ljubitelje nešto žešćeg zvuka. Pružena je i šansa sisačkim demo bendovima – zabavljat će nas rap-rock Šarene Pojave i reggae Regulja.

Također se u sklopu Festivala u subotu održava prvo sisačko skate natjecanje – Concrete Tournament 2018. Na natjecanje je upad besplatan te možete doći pogledati i podržati skejtere iz cijele Hrvatske u borbi za titulu najboljeg, a navečer produžite na koncert. Glazbeni program obje večeri se održava u sisačkom klubu mladih Skwhat, a skate natjecanje u sisačkom skate parku.

Karte su dostupne po cijeni od 30 kuna za petak, te 50 za subotu u sisačkim kafićima FLUID-u i Voodoo-u te po istoj cijeni na ulazu u klub na dane koncerata.

Ulaz na skate natjecanje je besplatan, a službeni događaj na facebooku pogledajte OVDJE.

 

MIXETA DIJELI DVA UPADA ZA MUF FESTIVAL

  1. ) Lajkati facebook stranicu portala i zapratiti službeni instagram – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA ; LINK INSTAGRAM PROFILA.
  2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave).
  3. ) Ispod ovoga članka dolje u komentarima: napisati “Mixeta me vodi na jubilarni 15. MUF festival u Sisku!“, označiti frenda/icu  s kojim/om planiraš ići te obvezno u zagradu pored toga vaša imena.

Putem random.org generatora kronološki ćemo prema rednim brojevima komentara odabrati dobitnike koje ćemo objaviti u četvrtak, 27. rujna.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE