Iako ih publika već poznaje jer se zadnjih nekoliko godina vuku po underground demo sceni, zagrebački outlaw rockeri Mr. Albino javnosti napokon predstavljaju prvi spot, onaj za pjesmu “Seven Days Amongst Your Hair“.

Mr. Albino je mladi zagrebački bend, sviraju samoprozvani Outlaw rock, alternativu sa korijenima u bluesu. Inspiraciju pronalaze u raznim sferama glazbe i umjetnosti kao takve te baš radi različitih poimanja glazbe donose nešto novo na scenu. Osvajanje 19. HGF demo festivala je potvrdilo kvalitetu ovog benda te im otvorilo mnoge prilike. Do sada su dijelili stage s velikim imenima poput Josipe Lisac, Disciplina Kitschme, Laibachom i mnogim drugima. Njihovi live nastupi pršte energijom u što ćete se moći i sami uvjeriti.

Zanimljivo je kako je sama pjesma rađena za novi film hrvatskog redatelja Arsena Ostojića koji nosi naziv “F20”, dok je spot montiran iz kadrova koji se nalaze u filmu i nekih kadrova ekstra snimljenih posebno za spot.

Nakon ovoga spota možemo očekivati niz audio vizualnih radova iz njihove radionice koji će periodički izlaziti kroz naredni period kao najava albuma. U međuvremenu će i dalje obilaziti klubove i odrađivati svirke diljem Hrvatske u svrhu promocije spotova jer ljubav za live nastupom i kontaktom s publikom je ono što ih gura dalje.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE