Kao što smo već najavili, Urban Fest Osijek vraća se ovaj vikend i to na lijevu obalu Drave.

Platforma Urban Fest Osijek u organizaciji Kreativne agencije Adverta održat će se od 14. do 16. rujna, a kroz petak i subotu nastupat će brojni izvođači. Tom prilikom objavili su i Youtube te Soundcloud playlistu putem koje možete čuti (ukoliko niste upoznati) obilje dobrih pjesama.

Prvi dan festivala (petak, 14. rujna) upotpunjuje genijalni i provokativni hip – hop dvojac Krankšvester, fantastični Elemental koji će ove godine proslaviti 20 godina karijere i požeški rap rock bend Detmeć. Line up-u pridružuju se i retro synth-pop atrakcija Svemirko te osječki bend Syndrome. Na afteru festivala u jedinstvenim osječkim katakombama zabavljat će nas u petak poznati DJ Yesh, pokretač Chew the Fat! Croatia te zagrebački rezident i rođeni Amsterdamac MC i producent Tone Tuoro.

Na drugom danu festivala (subota 15. rujna) očekuje nas također atraktivan glazbeni program uz TBF koji će nas počastiti splitskim stanjem uma te splitski reper Vojko V a.k.a. Vojko Vrućina kojeg dobro znamo po radu s Dječacima i Kišom Metaka. Na festivalu će nastupati i Sara Renar koja je posljednjih godina djeluje kao jedna od najuspješnijih i najzanimljivijih hrvatskih glazbenica i autorica. Na UFO stiže i bend iz Županje Gunslinger’s Bride te kultni zagrebački bend Šumski. Subotnji after preuzima jedan od najzanimljivijih osječkih kolektiva Traum, a na ovogodišnjem izdanju ugostit će portugalskog DJ-a Lewis Fautzija. Od kolektiva nastupat će dobro poznati trio InsolateVolster i Kolek3k.

Ulaznice za Urban Fest Osijek

Festivalske ulaznice se nalaze u pretprodaji po cijeni od 70 kuna, dok dnevna ulaznica iznosi 50 kuna. Na sam dan festivala će biti moguće kupiti samo dnevnu ulaznicu po cijeni od 70 kuna.

Službena prodajna mjesta:

Entrio – online sustav za prodaju ulaznica / www.entrio.hr
Dancing Bear, Trg Ante Starčevića / pothodnik 0bb, Osijek
Ghetaldus Optika – Osijek – Kapucinska 39, Osijek
BarcelonaPub Osijek, Vukovarska 4a, Osijek
Club EXIT Osijek, Kuhačeva 5, Osijek

Pratite službenu Facebook stranicu UFO – Urban Fest Osijek i Facebook događaj Urban Fest Osijek 2018. / Lijeva obala Drave – Katakombe gdje možete pronaći više informacija o događaju.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE