Tradicionalni i najdugovječniji dvoranski koncert po 14. put održat će se u zagrebačkoj velikoj dvorani Doma sportova.

14. Pozitivan koncert organizira Los Angeles Agency te udruga HUHIV, a ponovno će se u dvodnevnom formatu održati šaroliki i kvalitetni koncerti domaćih snaga, a novitet je da će po prvi puta na Pozitivcu zasvirati i svjetski poznato ime, a riječ je o engleskoj grupi Editors.

U petak, 30. studenoga koncert će održati Editors, Nipplepeople, Jonathan te Bojana Vunturišević, a u subotu 1. prosinca zasvirat će Hladno Pivo, PipsChips&Videoclips, M.O.R.T. te Ischariotzcky.

Dvodnevne ulaznice iznose 120 kn do 14. listopada, nakon toga 140 kuna, one nisu prenosive te će ih vlasnici prvi dan morati zamjeniti za narukvicu pred Domom sportova. Ulaz na subotnji program bit će uz pokazivanje narukvice na ulazu.

Jednodnevne ulaznice za petak su 80 kn do 14. listopada, nakon toga 90 kn do 29. studenoga te na dan koncerta 100 kn. Za subotu su jednodnevne 70 kn do 14.10., 80 kn do 29.11. te 90 kn na dan koncerta. Sve ulaznice su u prodaji od srijede, 29. kolovoza. Događaj je humanitarno-edukativnog karaktera, tradicionalno uz obilježavanje Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a. 

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjestima Eventima i online www.eventim.hr.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE