Savska 160 bit će poprište raznih urbanih obrtnika koji se bave proizvodnjom i obradom hrane, nakita, namještaja, lampi, majica, a osim toga bit će i ponekih koncerata za ljubitelje glazbe.

U petak, 24. kolovoza, svira duo Valerije Nikolovske. Valerija se profesionalno glazbom bavi od 1987. godine. Glazbeno je iskustvo kalila u blues, soul, funk, acid jazz, house i gospel sastavima usmjerenja kao što su Delta, Blues Power, Telefon Blues Band, Songkillers, Mayales, Eddy&Dus i drugima. Surađivala je s Josipom Lisac, Zdenkom Kovačiček, Meri Cetinić, Ivanom Kindl, Kristijanom Beluhanom, Matijom Dedićem, Elvisom Stanićem, Majkama i Dinom Dvornikom.

U subotu 25. kolovoza, rock presjek zasvirat će Vedran Božić & Danko Krznarić. Vedran Božić, više je puta proglašavan najboljim hrvatskim gitaristom svih vremena. Bio je član legendarne grupe Time, Parnog Valjka i Telefon Blues Banda. Važno je napomenuti da je Vedran nastupio u Frankfurtu sa najvećim gitaristom svih vremena Jimi Hendrixom.

Virovitičanin Danko Krznarić nakon završene Glazbene gimnazije i studija Crkvene glazbe, primio se raznih instrumenata te kao multi-instrumentalist kreće svirati po glazbenim studijima kao session glazbenik, ali i live glazbenik također. Osim s Vedranom, surađuje s Massimom, Vannom, Majkama, Zdenkom Kovačiček, ikonom hrvatskog punka Miletom Kekinom, koji pak za njega kaže da mu možeš dati bilo koji instrument u ruke, a on će izvući najbolje iz njega.

Da podsjetimo, koncerti Dana Savske održat će se u Vintage Industrial Baru 24. i 25. kolovoza, a upad je besplatan.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE