U subotu, 28. srpnja, u jedinstvenom ambijentu venecijanske utvrde Kaštel, nastupat će poznati amsterdamski DJ i producent Marcel Vogel. Spoj Marcelovog besprijekornog glazbenog ukusa i režije domaćeg elektronskog kolektiva Music After Dinner, stiže kao pravo ljetno osvježenje u srcu grada Pule.

Tvorac poznatih glazbenih etiketa Intimate Friends i Lumberjacks in Hell, Vogel ispostavlja impresivne materijale manifestirajući svoju viziju duše u tonovima funka, rare grovea, disca, chicago house-a, koji su rodili kao predvidljivo fantastični rezultati. Vogelov rad je producirao izdanjima Being Human EP (Intimate Friends, 2016) i još svježim Deadpool EP (Lumberjacks in Hell, 2017) čiju suradnju potpisuje s legendarnim producentom Karizmom. Marcel iza sebe ima nastupe na svjetskim poznatim festivalima, a svojim glazbenim mixovima upotpunit će bogato plesno ljeto u Puli.

Organizaciju eventa potpisuje kolektiv Music After Dinner – produkcijski tim i event management iz Pule, koji unatrag nekoliko godina grad Pulu redovito obogaćuje zanimljivim eventima i glazbenim partijima koji bilježe sve više posjetitelja željnih dobrih provoda. Momci su i ovoga puta pogodili s odabirom lokacije. Smještena na pulskom brežuljku u centru grada, venecijanska utvrda Kaštel nekada je bila važna defenzivna točka na jadranskom priobalju, dok je danas sjedište Povijesnog i pomorskog muzeja Istre kao i mjesto raznoraznih kulturnih događanja. Podjednako je zanimljiv i dizajn utvrde koji je s ptičje perspektive vidljiv u obliku cvijeta, a zbog čega će zidovi Kaštela savršeno kanalizirati glazbene tonove koji počinju selekcijom MAD domaćina – Laseecha, Innace, Damiena i Peacefora. Kako bi atmosfera bila što bolja, pobrinut će se dugogodišnji suradnik i audio-vizualni umjetnik Damjan Šporčić iz riječke skupine OBLIK3, koji će dvorište Kaštela ukrasiti posebnim svjetlosnim dizajnima.

Party počinje u 22h, a cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 60 kuna, dok će na dan događaja iznositi 80 kuna.

Sve detalje pratite na službenom događaju klikom OVDJE.

 

MIXETA DIJELI DVA UPADA NA MARCELA VOGELA U PULSKOM KAŠTELU

  1. ) Lajkati facebook stranicu portala i zapratiti službeni instagram – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA ; LINK INSTAGRAM PROFILA.
  2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave).
  3. ) Ispod ovoga članka dolje u komentarima: napisati “Mixeta me vodi na Marcela Vogela u pulskom Kaštelu!“, označiti frenda/icu  s kojim/om planiraš ići te obvezno u zagradu pored toga vaša imena.

Putem random.org generatora kronološki ćemo prema rednim brojevima komentara odabrati dobitnike koje ćemo objaviti u petak, 27. srpnja.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE