U subotu, 21. srpnja u pulskom Fortu Bourguignonu nastupa poznati francuski DJ i producent Julian Jeweil, koji već 10ak godina neumorno oblijeće naš planet, a sada je napokon došao na red i njegov nastup u Hrvatskoj. Nastup će se održati u organizaciji Konekt Croatia, Balance.fm-a i Rabac Summer Festivala.

Julian Jeweil redovno zasjeda na vrhove Beatport ljestvica svojim produkcijama, a sve je započelo davne 2007. godine kada izdaje svoj prvi hit “Air Conditionne”. 2010. godine potpisuje za dva prestižna labela; Cocoon na kojemu izdaje EP “Color”,  čiji single Soho zauzima prvo mjesto Beatport Top 100 Techno ljestvica i EP “Techno Corner” na Form labelu njegova prijatelja Popofa, gdje među ostalima sa remixom trake sudjeluje i Moby. Nakon toga surađivao je sa raznim labelima i artistima, izdavao za Adama Beyera i njegov “Drumcode”, a 2015. doživio je vrhunac dosadašnje karijere kada mu je u istom mjesecu 4 trake bilo među 10 najboljih na Top Ten Best Selling Tracks – “And We”, “Meteorite”, “Bird” i “Wax”.

Fort Bourguignon (Fort Monsival) je jedna od brojnih utvrda koje je u Puli izgradila Austrija tijekom druge polovice 19. stoljeća radi zaštite glavne luke svoje ratne mornarice. Svoje mjesto u techno legendi grada Pule zaslužila je još 90ih godina kada su se tamo održavali partiji u sklopu Valkana beacha, koji su tada predstavljali noćnu moru gradskim vlastima, ali su zato privlačili tisuće ljudi iz Europe i svijeta te tako Pulu postavili na posebno mjesto u techno povijesti.

Također, publiku će zagrijavati Lemon, Shipe i Paperclip Project. Vrata se otvaraju u 23h, a za upad ćete morati izdvojiti 100 kuna prije ponoći te 130 kuna nakon ponoći.

FB EVENT

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE