Jedan od naj friendly festivala u državi, ali i regiji, pod nazivom SAWA (Sick As We Are), obilježava svoju desetu godinu postojanja 20. i 21. srpnja.

Lokacija festivala je, već po tradiciji, plaža i kupalište Poloji na obali rijeke Save u Županji, a ove godine organizatori dovode hrpu imena iz domaće i svjetske hardcore punk scene. Tako će zasvirati bendovi iz Hrvatske, Srbije, Češke, Danske, Grčke, ali čak i daleke Australije te Meksika.

Cijeli festival i sve oko njega već desetu godinu za redom odvija se na DIY (Do It Yourself) način, što znači da se ekipa organizatora svake godine trudi iz petnih žila da se izdanje festivala održi te da posjetitelji mogu uživati u svim njegovim čarima. Ove godine, uz koncerte, bit će i gostujući performeri Inex Cricus Teatar, koji će oživiti steam punk atmosferu u stilu Mad Max serijala, te Abidaga Bin Jafar, koji nose svoju prijenosnu printing radionicu, kod kojih će posjetitelji moći donositi svoje prazne majice te ukrašavat ih s motivima po želji.

Raspored izvođača po danima izgleda ovako:

PETAK: 

Against The OddsDebeli PrecjednikHak AttakNiyazovJadedPath of CestodaPonorPonte De CarlaSektaSkinpin

SUBOTA:

All Except OneBomberFaak Am SeeHexisJolietteLazarathRutka LaskierWish Upon A StarWoesZilpZalp

Više detalja na SLUŽBENOM EVENTU.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE