Nakon što su nas u prvoj epizodi Slurp! festivala počastili nastupom zagrebačkih DJ-a, producenata i voditelja radio emisije Adriatic Coasting – Nicka i Pepija, druga epizoda Slurp! festivala, ove subote,  14. srpnja u Štinjan je dovela miljenike istarske publike na njihovu najdražu ljetnu parti lokaciju – Fort Punta Christo.

Zagrebački electro jazz – house duo Jan Kinčl i Regis Kattie, koji i dalje marljivo promovira svoj album In Plain Sight, odradili su svoj live gig savršeno kao i uvijek te smo sigurni da će ih publika ovdje i dalje čekati otvorenih ruku, a nadamo se da će nam se što češće i vraćati.

Mahom mlada publika za nastup Jana i Reggisa pripremala se uz mlade domaće electro snage i članove Music After Dinner kolektiva, Andreja Laseecha i Mirze Raimovića Peacefora, koji su nas svojim nastupima uvjerili da je naša house scena kvalitetom osigurana za još nekoliko desetljeća. Nakon što nas je Laseech zagrijao jednim dobrim deep setom (ovdje možete poslušati njegov set za aftere kojeg je nedavno snimio za MixMag), na stage se penju glavne zvijezde Jan i Regis te nas drže na nogama, uz podršku zagrebačkog Dj-a i producenta Toma Buga, do 6 ujutro kada se svatko zaputio svojim putem, netko ispod tvrđave na odmaranje plesnih cipelica na plažu, a netko u uranjanje u dubok i miran san nakon fine house poslastice.

Na drugom, malo tvrđem old school flooru, bpm zahtjevnijuu ekipu tresli su Seraphim Codex, jedan od osnivača legendarnog Valkana beach festivala te Arsen Pavešić, Bebetto, Pacco i Marc Grabber.

Zaključno, veselimo se sljedećem Slurpu! vol3. na tri floora koji će se održati 11. kolovoza na istoj lokaciji.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE