Nakon rasprodanog trinaestog izdanja sjajnog INmusic festivala, najavljeni su datumi 14. INmusica, a također je otvorena i lista želja. 

INmusic festival #14 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji jarunskih otoka u Zagrebu od 24. do 26. lipnja 2019. godine. Zbog velikog interesa publike, već su u prodaju puštene ulaznice za ranoranioce, a možete ih nabaviti na službenom INmusic webshopu po cijeni od 349 kn (+ troškovi transakcije). Najavljen je i INmusic festivalski kamp koji će biti otvoren od 21. do 28. lipnja 2019. godine, a cijena kamp ulaznica za sljedeću godinu iznosi 265 kn (+ troškovi transakcije) te ih također možete nabaviti putem festivalskog webshopa.

Prilikom kreiranja lineupa za 2019. godinu će se uzeti u obzir i želje publike. INmusic festival upravo zbog publike nastoji iz godine u godinu biti sve bolji te je otvorena lista želja u kojoj posjetitelji mogu upisati svoje favorite koje bi voljeli čuti i vidjeti na novom izdanju festivala. Lista želja nalazi se na službenoj stranici festivala te je moguće upisati čak pet najdražih izvođača. Tko će sve nastupiti na sljedećem INmusic festivalu ovisi o mnogim faktorima, no nastavno na tradiciju održavanja kvalitetnog programa, organizatori obećavaju kako će se i za četrnaesto izdanje INmusica potruditi osigurati odličan festivalski program.

Nakon rasprodanog trinaestog izdanja na Jarunu, INmusic festival raduje se novim izdanjima, novim izvođačima i još mnogobrojnijoj publici.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE