Za nekoliko dana počinje 16. Tabor Film Festival u prelijepom dvorcu u Desiniću, a tom prilikom popričali smo s momcima koji nastupaju prvi dan festivala, ska-punk grupom Kawasaki 3p.

16. Tabor Film Festival, koji će se održati od 5. do 8. srpnja, ove godine je pripremio još bogatiju filmsko-glazbenu ponudu uz brojne edukativne i zabavne sadržaje. Kawasaki 3p svira prvi dan festivala u 22:30 na Tabor Varosh Stageu, a tim povodom odlučili smo ispitati dečke nekoliko tematskih pitanja o filmu te o nekim trenutnim i budućim planovima.

Veliki pozdrav velikoj ekipi! Kako ste? Što se radi?

Odlično, odmaramo od puta iz Knina i od utakmice, bilo je psihofizički naporno 😊.

Koje bi vaše mišljenje ukratko bilo o ovdašnjoj ska sceni unazad nekoliko godina?

Pa realno, ne samo ska, nego općenito mislimo da se scena razvija i da nikad nije bila aktivnija, nikad nije bilo više dobrih bendova k’o sada, jedino što se smanjuje broj klubova.

Davor Viduka uz Kawasaki ima i Kojote. Pavlica svira na toliko strana, da vjerojatno ni on sam ne zna gdje više svira. Kako se stvara ravnoteža u takvom načinu života? Kako uspijete posložiti sve te obaveze i kako izgleda prosječan dan u životu čovjeka koji svira u više bendova?

To morate pitati njih direktno, a što se tiče Kawasakija mi vozimo po svom planu i programu i za sada smo jako zadovoljni putanjom kojom vozimo 😊.

S obzirom da se svira u više sastava, bitno je spomenuti i to kako se radi o sastavima različitih žanrova. Je li vam ponekad stvara problem to što se morate „bacati“ iz ska ritmova u sirovi rock zvuk, u funk ritmove Jinx-a itd.? Kako izgleda kreativni proces stvaranja pjesama u više različitih žanrova te znači li to posebno stanje uma za svaki od tih žanrova?

Hehehehe opet to moraš pitat ljude koji se moraju prebacit iz benda u bend, Kawasaki ima svoj film i ne prebacujemo se u funk ritmove Jinxa, nisam te baš skužio 😉

Proslavili ste nedavno 25 godina postojanja u zagrebačkom Teatru &TD. Osjećate li se staro? Je li vam ikada došlo da kažete: „Pun mi je k**** ovoga, idem raditi nešto drugo!“? Postoji li nešto što vas još uvijek može iznenaditi nakon 25 godina nastupanja?

Pitaj ljude koji imaju 25 godina osjećaju li se staro 😀 😀 :D. Naravno da nam nikad to nije ni palo na pamet jer svi mi u Kawasaki 3p-u smo tu isključivo i samo zbog jedne stvari, zajebancije i gušta. Ako nisi spreman ući u kombi sa 8 mirišljavih muškaraca i dijeliti s njima stotine kilometara, spavati u opskurnim mjestima ali i hotelima s 5 zvjezdica, jesti sendviče ali i sa obilatih švedskih stolova, ako nisi spreman na sve i to samo zbog gušta i zajebancije onda nisi K3P :D. Mislim da nas ništa ne može iznenadit, možda da nas pozovu da sviramo u prime time-u na Ultri, eto, to bi bilo baš suludo iznenađenje 😊.

Kako to da ste odabrali kazališnu atmosferu za proslavu rođendana i kako se ska uklopio u takav ambijent?

Pa probali smo ponuditi našim fanovima nešto novo i nešto intimno i skužili smo da je ITD bio idealan za to. Stvarno smo imali pravu malu intimnu feštu sa našim fanovima jer je s obzirom na kapacitet to stvarno bilo za naše najveće fanove. Ambijent je bio idealan za naš mali rođendan.

Kako izgleda nadolazeće ljeto u planu Kawasaki 3p-a?

Izgleda odlično, s dosta koncerata i dosta putovanja. Upravo smo odradili Zadar, Knin i sad nas čeka Tabor Film Festival, pa Čakovec, Tisno, Nikšić, Sarajevo, Medulin ….

Nastupate uskoro na Tabor Film Festivalu. Pratite li filmove? Koji je zadnji dobar film koji ste pogledali?

Glup i gluplji, uvijek ga je dobro pogledati.

Kada biste mogli glumiti u bilo kojem filmu, koji bi to bio i koju ulogu u tom filmu biste htjeli?

Free Willy i bio bih kit.

Na temu koje vaše pjesme biste snimili film da možete?

Sjekirom u glavu ili Mate Parlov. Suludo je da jedan takav velikan nema film o sebi.

Da se snima film o vašoj karijeri i životu, koga biste htjeli vidjeti u tim ulogama?

Da Cane iz Brejkersa glumi Tomfu !!!

Što pripremate publici na Taboru te što možemo očekivati?

Pripremamo posebnu set listu koju nazivamo „Set lista za filmske festivale“ i sigurno će biti nekih iznenađenja pri izvođenju nekih pjesama. Također možemo najaviti i plesnu točku našeg trubača Luke koju je posebno pripremao za binu tabor Film Festivala. Pripremamo i malu točku na zagrijavanju prije nastupa ali u Grešnim Goricama, na brdu preko puta !!!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE