Velikani australske deathcore scene, Thy Art is Murder 5. srpnja stižu u sarajevski AG Club.

Thy Art is Murder je osnovan 2006. godine u Sydneyu . 2010. godine izbacuju album The Adversary na kojem je sudjelovao novi vokalist Chris CJ McMahon, album je po svome izlasku oduševio deathcore zajednicu, ali i metal kritičare u Australiji i šire. Band je svaki albumom dobivao sve veću pažnju, pa su tako postali vrlo traženi band na svim metal festivalima, te bez problema pune klubove diljem svijeta, Thy Art Is Murder u Sarajevo dolazi po prvi put, a uz svoje starije hitove publici će predstaviti aktualni album Dear Desolation.  Podršku na ovome koncertu pružit će bandovi Unseen Faith i Daze of June.

Organizator ovog koncerta je sarajevska agencija Comrade Booking,kojima je ovo nažalost zadnji koncert kojega će organizirati, zato se pozivaju fanovi diljem Bosne i Hercegovine, kao i okolnih zemalja da dođu na ovaj intimni koncert unutar zidova AG Cluba,

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 10 konvertibilnih maraka, a mogu se kupiti u samome AG klubu ili rezervirati na broj telefona 062 573 243.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE