Subotnja večer u Puli je nakon dugo vremena prohujala uz zvukove rapa. Old school predstavnici i povratnici na scenu Bolesna Braća i Tram 11 privukli su na pulski Kaštel veliki broj zaljubljenika u hip hop kulturu.

Na jučerašnjem koncertu Tramovaca i Bolesne Braće skupilo se toliko publike da su se mnogi pitali gdje su se skrivali svo ovo vrijeme, u gradu u kojemu pretežno dominira elektronska glazba. Napokon su i oni došli na svoje, te se pokazalo da su organizatori povukli odličan potez i dostavili Puležanima ono što im je zasigurno trebalo već dulje vremena.
Bolesna braća otvorila su nastup hitom “Lovačke priče” i time instantno zagrijali publiku koja se u sekundi iz sramežljivog kimanja glavom u pozadini privukla naprijed prema pozornici i nije se micala do kraja koncerta. “Tresi guzu”, “Telefon fanki” i ostali hitovi redali su se jedan za drugim, a Bizzo i Baby Dooks pokazali su da i dalje drže vrhunsku stage formu.
Nakon gotovo sat i pol dugog nastupa Bolesne Braće, na pozornicu su se popele glavne zvijezde večeri Tram 11 – Target i General Woo koji se nakon koncerta u Umagu od prije mjesec dana vraćaju pred istarsku publiku, koja ih je spremna dočekati otvorenih ruku bilo gdje i bilo kada. “Hrvatski velikani” naravno i dalje drži tron kao najveći hit i stvar na koju publika najviše otkida te smo se uz njega više puta “kimnuli” glavom isto kao i uz “Kaj ima lima” i “Pad sistema”. Uz nešto kraći nastup nego što su ga imala Braća, Tramovci su definitivno zadovoljili publiku koja nije došla po kvantitetu nego po nostalgiju i osvježenje koncertne ponude u gradu.
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE