Kutina će 23. lipnja biti poprište širenja pozitivnih vibracija praćenih izvrsnim glazbenim izborom, a Mixeta vam poklanja 1×2 ulaznice ua cjelodnevni događaj naziva “Pozdrav suncu” koji će se održati na kutinskom gradskom bazenu.

Već od ranih poslijepodnevnih sati posjetitelji će moći uživati u kupanju i prekrasnoj prirodi navedene lokacije, a za izvrsnu roots/reggae/dancehall glazbenu podlogu pobrinut će se Keso Selecta (Rasta Attitude Sound) i Baki Selecta (Zion Radio Sound). Prvi dio programa zaključit će svima poznati glazbeni sastav Brain Holidays. Drugi, odnosno noćni dio programa, obilježit će Jonathan i M.O.R.T.

Ovaj događaj se provodi u sklopu kampanje “Svi za Baraku” koja za cilj ima prikupljanje novčanih sredstava za opremanje legendarnog kluba Baraka.

Cijela ulaznice je 60 kn u pretprodaji, dok će ona na dan iznositi 80 kn. Prodajna mjesta su Hoodoo bar u Kutini i Dirty old shop u Zagrebu.

Više informacija potražite na Facebook događaju.

MIXETA VAS VODI NA KONCERT!

  1. ) Lajkati facebook stranicu portala i pratiti službeni instagram – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA ; LINK INSTAGRAM PROFILA.
  2. ) Podijeliti ovaj članak na svom facebook profilu. (Obvezno postavke podjele staviti na public, kako bismo mogli vidjeti vaše objave.)
  3. ) Ispod ovoga članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na Pozdrav suncu!“ te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.

Putem random.org generatora kronološki ćemo prema rednim brojevima komentara odabrati dobitnika/cu kojega ćemo objaviti u petak, 22. lipnja te mu/joj se javiti s daljnjim uputama!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE