Them Moose Rush objavio je treći singl s aktualnog albuma ”Don’t Pick Your Noise” pod nazivom ”Lethal Dose Of Pretty”.

Pjesma grupe Them Moose Rush popraćena je i videospotom, a s obzirom da je prethodni video za pjesmu “Dumadu Honey” dobio sjajne reakcije (i nagradu za najbolju montažu na Split spot festivalu), bilo je potpuno logično da se pobjednički tim sastavljen od samog benda s jedne i Dinka Šimca (Beyond Pines Films) sa te iste strane, ponovo okupi i nastavi suradnju.

Ovaj put priča nas vodi u budućnost (ili možda paralelnu stvarnost) u kojoj ljudi obožavaju sve prugasto, a “estetske operacije” koje pretvaraju ljude u potpuno druge osobe su svakodnevne normalne radnje. Pravi mali raj za sve željne da izgledaju onako kako to standardi ljepote nalažu i oblače se kako modni magazini preporučuju.

U spotu se pojavljuje i kompletan bend te iako je holivudska karijera očito pred vratima, trenutno će se zadovoljiti i time da šire svoju glazbu čitavim svijetom. Jedan od načina ispunjavanja tog cilja svakako je i bogata festivalska ljetna sezona tijekom koje Them Moose Rush očekuju nastupi na sjajnim festivalima kao što su INmusic (uz Queens of the Stone Age, Alice In Chains, Nick Cave…), Superuho (uz Ride, Turbonegro, Chk Chk Chk…), Europavox (Francuska) i drugi.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE