U organizaciji Turističke zajednice grada Šibenika i agencije fakat. u Šibeniku će se od 23. do 26. kolovoza održati drugo izdanje Changera.

U četiri dana Šibenčane i njihove goste očekuje bogati konferencijski i ulični multimedijalni program, a na pozornicu Tvrđave sv. Mihovila Changer će dovesti Jessie Ware, Darka Rundeka – ‘Apocalypso Now’ te Inner Circle.

Konferencijski dio Changera održat će se unutar zidina Tvrđave sv. Mihovila, dok će šibenska povijesna jezgra biti pretvorena u prostor svjetlosti i multimedije. Na različitim će lokacijama biti postavljene svjetlosne instalacije nagrađivanih hrvatskih autora, a svoje će radove postavit: Davor Antolić, Vedran Perkov, Mirjana Vodopija, Bojan Gagić, Ida Blažičko, Alma Trtovac, Ivana Jelavić i Miodrag Gladović. Uz te instalacije, katedrala Sv. Jakova iznova će biti dio 3D mappinga, a ulice šibenske povijesne jezgre bit će osvijetljene ambijentalnom rasvjetom. Taj će svjetlosni labirint biti nadopunjen i multimedijalnim glazbenim nastupima berlinskog Acrepearlsa – hrvatsko-francuskog dvojca koji čine Jan Kinčl & Regis Kattie, projekta Tonija Starešinića – Super Funk Sessions, te slovenskog YGT livea.

oznor

Ulaznice za koncerte Inner Circlea (150,00 kn), Darka Rundeka – ‘Apocalypso Now’ (150,00kn) te Jessie Ware (300,00kn) mogu se kupiti na web shopovima www.changer.hr i www.entrio.hr, gdje je za plaćanje Mastercard i Maestro karticama osiguran trajni early bird popust od 10%. Ulaznice se mogu kupiti i na prodajnim mjestima Entria te na prodajnim mjestima Tvrđave kulture u Šibeniku (City Point, Infopult Tvrđave sv. Mihovila i Barone shop na Tvrđavi Barone).

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE