U petak, 15.6., točno u podneEdo Maajka predstavlja svoj novi singl i videospot ‘Bolje je Bolje’.

Riječ je o pjesmi koja najavljuje dugoočekivani novi album nazvan Put u plus.Prvi je to singl za njegovu novu izdavačku kuću Dallas Records. Pjesma, kao i uostalom cijeli album, intimna je preslika njegovog života u posljednje četiri godine. Kroz ime albuma Edo želi naglasiti kako je svaki teški i negativni trenutak ovdje kako bi nas vratio u pozitivno stanje duha, svaki minus put je u plus. Riječ je o potrebi mijenjanja loših mentalnih obrazaca u nove, bolje verzije nas samih.

Samo mi sami znamo koji su dobri, a koji loši obrasci za nas, trebamo slušati sebe, svoj unutarnji glas i biti iskreni prema sebi i tek tada u toj istini možemo dobro živjeti, sve dok igramo uloge i pokušavamo biti samo ono što društvo od nas očekuje, udaljavamo se od sebe“, kaže Edo Maajka.  

Singl Bolje je Bolje donosi nam glazbenu suradnju s Jadrankom Ivaniš Yayom iz Jinxa i jedna je to od jedanaest pjesama na novom albumu koji u digitalnom izdanju izlazi u petak 15.6 na Deezeru i svim drugim digitalnim platformama u svijetu,a uskoro će biti objavljen i na cd-u. Novi album je do sada najeklektičnije Edino djelo koje donosi spoj hip-hopa, rocka, funka, jazza, psihodelije pa i etna kroz sjajnu organsku svirku benda zabilježenu u Morris studiju.

Istovremeno s najavom novog singla/spota, Edo Maajka najavljuje i koncertnu promociju albuma, koja će se dogoditi 9. studenog u Domu sportova. Ulaznice za koncert kreću u prodaju od petka 15.6. po early bird cijeni od 70 kn u sustavu Eventima, a prvih 100 fanova koji kupe ulaznice osvojit će i potpisani primjerak Edinog novog albuma.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE