Osmo izdanje već tradicionalnog glazbenog festivala bit će održano od 13. do 15. srpnja u Šibeniku

Regius je dvodnevni ljetni glazbeni festival koji se već osmu godinu za redom organizira u Šibeniku na gradskoj plaži Banj. Udruga P.A.R.K. pokrenula je ovaj festival 2011. godine s jasnim ciljevima: obogaćivanje glazbene ponude u gradu Šibeniku dovođenjem najkvalitetnijih izvođača alternativne scene s područja cijele regije, ukazivanje na negativne strane nacionalizma u društvu te poboljšanje dobrosusjedskih odnosa među mladima, produljenje turističke sezone i privlačenje posjetitelja u Šibenik. Uz renomirane regionalne glazbene izvođače u programu Regius festivala uvijek se nađu i perspektivni mladi bendovi kojima se na taj način pruži prilika da nastupaju uz bok svojim idolima.

Tako će ove godine, uz već najavljene My Baby, Krankšvester, ABOP, Krešo Bengalka, Ogenj i Svemirko , nastupiti Soviet Soviet, She Loves Pablo, Surka Beatbox i Diskodelija.

Jeftine karte, besplatan kamp te sunce, more i ostale divote Šibenika pravi su izbor za guštanje odmah na početku ljeta.

Ulaznice za Regius možete nabaviti u pretprodaji, a u ponudi su jednodnevne i festivalske ulaznice. Za jednodnevnu kartu izdvojit ćete samo 80 kn, dok je festivalski upad 120 kuna.

Službeni događaj pogledajte ovdje.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE