Uz pratnju benda i posebne goste, zagrebačka mlada kantautorica Luce održat će koncertnu promociju albuma “Susret” u Velikom pogonu Tvornice kulture, 19. listopada 2018. godine.

Lucija Ćustić Luce, mlada kantautorica vedra duha prije tri godine osvojila je publiku melankoličnim zvukom s EP-a U bojama, nakon čega je uslijedio prvi solistički koncert u rasprodanom Malom pogonu Tvornice, poziv glazbene dive Josipe Lisac za gostovanjem na tradicionalnom koncertu u čast Karlu Metikošu, nominacija za Best Music Act 2016. na MTV Adria, a iste godine u ruke joj je predana nagrada za kantautoricu godine u Music Pub-u Zlatka Turkalja Hrvatskog radija.

Ove jeseni svojim prvim samostalnim dugosvirajućim albumom koji će biti objavljen pod imenom Susret, Luce će ponovo predstaviti i potvrditi svu raskoš svog talenta, kako pjevačkog tako i autorskog. Ne skrivajući svoje emocije, iskreno i ogoljeno, a opet kompleksno, suptilno će se otvoriti publici kroz svoj dosadašnji rad koji je u pet godina djelovanja sakupio respektabilan izbor pjesama.

Early bird ulaznice po cijeni od 50 kn u prodaji su od srijede, 13. lipnja, a dostupne su do 1.8. kada cijena ulaznica raste.

Ulaznice možete kupiti u: 

Ticketshop.hr

Dirty Old Shop (Tratinska 18)

Rockmark (Berislavićeva 13)

Dallas Records (Paromlinska 49/1)

Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2A)

FB EVENT

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE