Povodom prvih 20 godina, 14. i 15.prosinca, Elemental u Tvornici sprema „naš i vaš“ koncertni spetakl

Ove godine Elemental slavi 20 godina postojanja, a za svoje je poklonike pripremili su niz iznenađenja koja će nam predstaviti kroz godinu. Vrhunac slavlja dogodit će se 14. i 15. prosinca u Tvornici Kulture. Dvodnevni spektakl “XOXO” grupa je zamislila u netipičnoj izvedbi. Naime, na prvi dan, pod imenom “Naš koncert“, Elemental će pripremiti listu pjesama kojom žele zaokružiti dugogodišnju karijeru, dok će za drugi dan, za nastup nazvan “Vaš koncert”, publika biti ta koja slaže listu pjesama koje su obilježile njihovih dva desetljeća s bendom.

Podsjetimo, od 1998. do danas Elemental je objavio 7 albuma, a posljednji od njih, dvostruko izdanje “Tijelo” bend izdaje za svoju vlastitu diskografsku kuću 383 Records. U 20 godina stvorili su više od 120 pjesama, od čega njih 32 čine službeni singlovi, uključujući i najbolju pjesmu 2016. – “Goli i bosi”. Iste godine grupa je odsvirala najveći samostalni koncert u rasprodanoj maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova, te nastupila u Beogradu pred publikom od 40.000 ljudi .

Ulaznice u prodaju kreću u četvrtak, 14. lipnja, a u ponudi će se naći jednodnevne i dvodnevne ulaznice. Cijena jednodnevnih iznosi 60 kn do 26. kolovoza, 70 kn do 13. prosinca te 90 kn na sam dan pojedinog nastupa.U prvom, ljetnom early bird rangu cijene moći će se kupiti i dvodnevna ulaznica po 95 kn.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr.

Službeni događaj pogledajte ovdje.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE