Grupa Detour objavila je novi ljetni hit, singl naziva “Vikend”, popraćen videospotom.

Autor pjesme i frontman grupe Nenad Borgudan kaže: “Dogodila mi se pjesma u kojoj u prvi plan dolazi do izražaja plesni ritam, idealna zvučna kulisa nadolazećih ljetnih avantura. Vikend kao pojam, u mnogima budi najpozitivnije asocijacije i mami osmijeh na lice pa je tako i pjesma pokušala dočarati dijelić tog rasploženja uronjenog u nostalgičnu atmosferu završene ljubavne priče.”

Videospot je sniman u Supetru na Braču i prikazuje idealan vikend članova benda na moru u kontrastu sa sporom dinamikom grada i sjetom. Režiju potpisuje Tomislav Brdjanović, a veliku podršku u realizaciji  spota pružila je TZ grada Supetar i sam grad Supetar.

Pjesma “Vikend” četvrti je službeni singl s predstojećeg novog studijskog albuma TourDetour čiji je izlazak najavljen za jesen.  Nakon rasprodanih koncerata u Tvornici kulture, Vintage Industrial Baru i posljednjeg u K.D. “Vatroslav Lisinski” s grupom Pavel, grupa za 8. prosinac najavljuje koncert u zagrebačkom Domu sportova gdje će ujedno uživo predstaviti i svoj novi album. Early bird karte su već u prodaji i do 21. lipnja bit će dostupne po cijeni od 60 kn.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE