U srijedu, 13. lipnja 2018. godine zagrebački klub Vintage Industrial Bar ugostit će trenutno najpoznatiji francuski stoner-psychedelic bend Mars Red Sky, a francuskim psihodeličarima glazbenu podršku će pružiti zagrebački kultni bend Sloanwall.

Mars Red Sky dolazi iz Bordeuxa, a osnovani su 2007. godine. Do sada iza sebe imaju tri studijska albuma, od kojih ih je njihov drugi album Stranded in Arcadia prometnuo u sam vrh europske psihodelične stoner scene. Njihovo zadnje izdanje je iz 2017. godine te se radio i EP-u naziva Myramyd. Ovaj francuski trojac kojeg predvode Julien (gitara i vokal), Jimmy (bas) te Mathieu (bubnjevi) je nezaobilazna koncertna poslastica za sve ljubitelje hipnotičkog desert stonera. Ovo je njihov premijerni nastup u Hrvatskoj te uz nastupe Colour Haze i Ufomammuta nastavljaju ovogodišnju tradiciju impresivnih psych stoner poslastica u Zagrebu.

Mars Red Sky – facebook stranica

Prije francuskog psihodeličnog trojca, imati ćemo priliku čuti i zagrebački bend Sloanwall. Radi se o peteročlanom bendu koji do sada iza sebe ima dva EP-a, a karakteristični su njihovi dojmljivi live nastupi. Vrijedi spomenuti da je Sloanwall organizator Stonevilee programa u Medici.

Sloanwall -facebook stranica

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 50 kuna, dok će na dan koncerta cijena iznositi 70 kuna. Vrata Vintagea se otvaraju u 20 sati, a predviđen termin za početak koncerta je u 21 sat.

Facebook event – Mars Red Sky & Sloanwall

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE