Na krilima hita ‘Nama se nikud ne žuri’ (ft. Massimo) koji je puna dva mjeseca držao prvo mjesto HRTOP40 liste najemitiranijih pjesama, Vatra najavljuje veliku obljetnicu – 20 godina benda koju će obilježiti izlaskom novog albuma i rođendanskim koncertom VATRA XX u petak, 05.04.2019. u Domu sportova.

U ova dva desetljeća Vatra je objavila čak devet albuma, osvojila niz Porina, Crnih Mačaka i drugih nagrada, izbacila hrpu hitova koji su obilježili njihovu karijeru i domaću glazbenu scenu, a veći dio tog vremena provela u kombiju kojim je prešla na stotine tisuća kilometara kako bi stigli na nekoliko tisuća koncerata i drugih nastupa koje su održali do danas. Stoga je i jedini način za bend da i ovaj rođendan proslavi radno, velikim koncertom i objavom desetog albuma u karijeri koji će izaći na sam dan koncerta u Domu sportova.

Ulaznice za VATRA XX koncert kreću u prodaju od danas, 5.lipnja. – točno 10 mjeseci prije održavanja koncerta, a možete ih kupiti u sustavu Eventima za početak u ograničenoj ‘early bird’ količini po cijeni od 60 kn, koja će vrijediti do 01. rujna ili do isteka zaliha.

Prvih 200 fanova koji kupe ulaznice, dobivaju ujedno i ulaz na ekskluzivni, zatvoreni koncert Vatre u mjesecu rujnu koji će se održati na, za sada, tajnoj lokaciji u Zagrebu.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE