U zagrebačkom je Vinylu ove srijede i četvrtak zakazano druženje s ekipom iz JeboTon ansambla! U srijedu atmosferu dižu Peglica i Komandos i Sfumato, a za plesnjak u četvrtak navečer zaduženi su MellowTeen i Trophy Jump.

Kefterovi junaci Peglica i Komandos spuštaju se na naš planet kako bi još jednom ustvrdili da je Zagreb siguran od Gadur-Gadur carstva. Za ovu priliku pripremili su sasvim novu taktiku, točnije pojačanje! Radi se o novom članu Đoniju, koji će zajedno sa Rštrom tuči i tuči, sve dok ne zatuče i posljednjeg Durgu na planeti. Pripremite se za rokenrol!

Schizo-funk ili jazzy funk ili „tvrdo i beskompromisno“ ili jednostavno power trio Sfumato iz Zagreba. Dim ulazi u vaše uši i svojim laganim, senzacionalnim kretanjem polagano vas navodi na ples. Kako ovaj bend zvuči možete provjeriti na njihovoj bandcamp ili youtube stranici gdje možete besplatno slušati i downloadati album prvijenac pod imenom – Walhali!

MellowTeen: Mistični, mladi pjevač i gitarist koji će vam ovom prilikom zapjevati svoje pjesme – pokoju solo, a pokoju uz pratnju mladih zagrebačkih muzičara, Viktora Slamniga na basu, Ivan Cimija Marinovića na bubnjevima i Matka Bobića na gitari.

Kalifornijski melodični punk bend Trophy Jump već nekoliko godina djeluje kao dio jeboTon kolektiva. Dečki su ove godine, nakon izlaska albuma prvijenca Depression club, aktivniji nego ikada do sada. Osim mnoštva svirki u hrvatskoj, obišli su i dosta europskih gradova, a uskoro planiraju i turneju po engleskoj.

No do tada, svi trk u Vinyl na dobru zafrkanciju!

Upad iznosi 20 kn, a sav prihod od ulaznica ide izvođačima.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE