Nina Romić je ovoga četvrtka u Tvornici kulture održala promociju najnovijeg albuma naziva „Sloboda“.

Sloboda, četvrti po redu album Nine Romić, jedan je od onih albuma u čijim pjesmama budeš iskren sam prema sebi, jednostavno se ogoliš i pokažeš sve svoje demone ne obazirući se ni na što drugo osim sebe i toga trenutka u kojem se nalaziš. Upravo je takva bila i promocija albuma – intimna, iskrena i bez trunke suzdržavanja emocija.

Uz malo odstupanje od zakazane satnice, Nina se uspela na pozornicu te je večer započela sama pjevajući stihove pjesme Sloboda – „Želim sačuvati svoj život i vidjeti kroz ruševine, ne pitati kako bi bilo i dal’ još uvijek stojim sama na krhkim kostima“. Moram priznati da sam u početku malo bila razočarana odazivom publike, ali kako je započeo koncert tako se Mali pogon postepeno napunio skoro do čepa.  Nakon prekrasne izvedbe Slobode, na pozornici joj se pridružio i ostatak benda te su zajedno izveli Šumu. Zatim se Nina obratila publici i rekla nekoliko riječi o albumu te najavila iduću pjesmu, „Pjesmu o demonima“ – Čime se hraniš. Uslijedile su i ostale pjesme albuma, ali i one nešto starije, dobro znane, poput nezaobilaznog Bicikla.

Nina se kroz večer tek pokoji put obratila publici, a jedan od njih je bilo predstavljanje članova benda. Prije bisa ponovno je izvela Slobodu, ali ovoga puta uz pratnju cijelog benda i trubača. Sve u svemu, bila je to sjajna promocija odličnog albuma jedne od naših najboljih kantautorica.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE