Ove godine se po jubilarni 20. puta održava jedan od prvih alternativnih glazbenih festivala u Hrvatskoj, Organizirani kaos u Kutini, koji će se održati sada u subotu, 26. svibnja. Lokacija su Gradski bazeni u Kutini.

Festival je svoje prvo obilježavanje doživio tamo davne 1996. godine i kroz dosadašnjih 19 izdanja na njegovoj pozornici smijenio se čitav niz bendova iz raznih dijelova Hrvatske i Europe.

Ovogodišnje izdanje ima možda i najveći značaj za alternativnu scenu Kutine pošto je prihod od ulaznica namijenjen opremanju budućeg novog kluba Baraka.

Organizirani kaos je cjelodnevni događaj koji započinje tradicionalnim rekreativnim turnirom u malom nogometu. Tijekom dana posjetitelji mogu slobodno vrijeme provesti u prirodi kutinskog bazena, a osim ugostiteljske ponude tu su i razni društveni sadržaji poput pikulanja, stolnog tenisa, društvenih igara.

Poslijepodnevni dio događaja obilježit će i dnevno-akustični stage s nastupom kutinskog benda Los Kozmos te Ognjen Čudnoređe Bašić i Mateja Šekelja.

Dnevni sadržaj festivala u potpunosti je besplatan.

Noćni dio programa počine u 19 sati i obilježit će ga nastupi bendova Elemental, Kawasaki 3P, Antenat, Motus, Atheist rap, Deafness by Noise i Biciklić.

Ulaznica za noćni open-air dio festivala je 70kn, dok će na dan ona iznositi 90kn.

MIXETA VAS VODI NA KONCERT!

  1. ) Lajkati facebook stranicu portala i pratiti službeni instagram – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA ; LINK INSTAGRAM PROFILA.
  2. ) Podijeliti ovaj članak na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
  3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na Organizirani kaos!“ te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ca koje ćemo objaviti u petak, 25. svibnja te im se javiti s daljnjim uputama!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE