Róisín Murphy, bivša pjevačica Moloka, stiže u Šibenik 14. kolovoza na Tvrđavu sv. Mihovila, najljepšu pozornicu na Jadranu.

Ovoj osebujnoj glazbenici, kako glasom tako i stasom, nije prvi put da nastupa u Hrvatskoj. Naime, 2003. godine nastupila je u Zagrebu u Boćarskom domu kao pjevačica Moloka, dok kao solo izvođač stiže 2007. na INmusic, a u narednim godinama i na Harteru i na Electronic Beats. Svojim albumima ostala je vjerna Moloko zvuku koji je kombinirao trip-hop, dance, elektroniku, pop, rock i druge žanrove. Osim toga, prepoznatljiva je kako po glazbenim tako i po stilskim eskapadama koji je čine jedinstvenom glazbenicom koju svakako vrijedi čuti i vidjeti. Ne sumnjamo da će se ulaznice brzo razgrabiti, stoga ih je pametnije ranije osigurati.

Broj early-bird ulaznica po cijeni od 250 kn je ograničen i čekaju vas na blagajnama tvrđava Sv. Mihovil i Barone te u City Point-u (ulica Don Krste Stošića 1), a ulaznice su dostupne i online, u sustavima croatia-tickets.com i eventim.hr. Početak koncerta predviđen je u 21h.

FB EVENT

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE