U sklopu ovogodišnjeg Impulse Festivala, irski post rock velikani God Is An Astronaut 13. listopada stižu u Pogon Kulture.

God Is An Astronaut i publika u Hrvatskoj imaju posebnu povezanost, svaki od tri nastupa održanih u Zagrebu bila su jedinstvena i posebna, stoga ne čudi novi povratak ovih velikana u Hrvatsku. Prije 16 godina kada su braća Niels i Torsten Kinsella osnovali band pa sve do danas, band je svakim albumom uz svoj prepoznatljiv zvuk uvodio neke nove elemente te svojim live nastupima uvijek oduševljavao publiku diljem svijeta. U travnju ove godine God Is An Astronaut je izbacio novi album naziva Epitaph s kojim su krenuli na europsku turneju, a u rujnu ove godine kreću na drugi dio turneje u sklopu koje dolaze i u Rijeku.

Svaki koncert God Is An Astronauta u Zagrebu bio je nezaboravan, a ulaznice su uvijek planule stoga i organizatori poručuju da se ulaznice nabave na vrijeme.

Prodaja early bird ulaznica već je krenula i mogu se nabaviti do 24. lipnja po cijeni od 85 kuna.
U pretprodaji, od 25. lipnja do 12. listopada cijena iznosi 110 kuna dok se cijena ulaznice na dan koncerta penje na 130 kuna.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE