Subota 19. svibnja idealna je za početak nove sezone na legendarnoj utvrdi Punta Christo koja se nalazi u Štinjanu pored Pule.

Utvrda Punta Christo sagrađena je sredinom 19. stoljeća, preciznije 1862. godine, na istoimenom poluotoku u blizini Štinjana, na ulazu u Pulski zaljev i nasuprot Nacionalnom parku Brijuni. Bila je najveća i najjača obalna utvrda carskog i kraljevskog tvrđavnog topništva Austro-Ugarske Monarhije. Utvrda se prostire na više od deset tisuća četvornih metara.

Zadnjih 16 godina Punta Christo živi u ritmu odlične glazbe, koncerata, festivala i nadasve pozitivnih vibracija. I ovoga nas ljeta očekuju brojni događaji: 16. Seasplash festival, 8. Slurp! festival – koji će se opet održati u 4 zasebna partija, 7. Dimensions festival, 11. Outlook festival te niz drugih manjih i većih partija, koncerata i izložbi.

Nova sezona počinje tradicionalnim 3ple Dubble Trubble partijem, ovoga puta na tri floora, gdje će se publici predstaviti lideri pulske bass, house/techno i psytrance scene.

Upad je 50 kn, a ulaz je otvoren od 22h.

FB EVENT

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE