Nakon rasprodanog koncerta u Rijeci, Jonathan nošen novim albumom 12. svibnja stiže u Tvornicu Kulture.

Riječki band Jonathan je u veljači izbacio odličan novi album naziva To Hold, čiju će glazbenu promociju održati ove subote u zagrebačkom klubu Tvornica Kulture. Album To Hold glazbeni kritičari su proglasili jednim od boljih domaćih izdanja u ovoj godini, a pjesme su odlično primljene od strane fanova. Nakon rasprodanog koncerta u domaćoj im Rijeci, bend će održati na desetine koncerata diljem Hrvatske i regije. Album su najavili fantastičnim singlovima Something To Cry About I Never Meant To Be There koji su odmah oduševili fanove na koncertima. Veliko priznanje samom bandu je zasigurno i činjenica da su pjesme s aktualnog albuma uvrštene u epizodama nove serije HTV-a Novine. Jonathan je u više navrata nastupio u Tvornici, bilo to kao predgrupa velikanima kao što su EDITORS ili svojim solo nastupima.

 

Svaki nastup Jonathana pred domaćom publikom bude odličan, a nošeni novim albumom u subotu možemo očekivati odličnu atmosferu i energičan nastup. Vrata kluba se otvaraju u 20:30 sati,, a Jonathan izlazi pred zagrebačku publiku u 21 sat.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti u Rockmarku Dirty Old Shopu, te na svim prodajnim mjestima Eventima po cijeni od 60 kuna, dok će na dan koncerta cijena biti 90 kuna.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE