“Ni više ni manje” novi je proljetni singl zarazne melodije, veselog ritma upotpunjenog šarenim spotom uličnog štiha snimljenog na ulicama sunčane Opatije i koreografijom Lee Klečak.

Bordo je osnovan krajem 2016. godine kao kreativni glazbeni eksperiment koji kroz razne suradnje funkcionira pod producentskom palicom Martina Žuneca. Nakon “Unatrag” i “Ni više ni manje” i ovoga puta glazbu, tekst i aranžman potpisuje Martin Žunec, a u singlu mu se kao gost pridružio i trubač Jura Borić koji je svojim notama upotpunio pjesmu.

U novom singlu pjevaju o ljubavnim brigama mladih parova i njihovim snovima da osvoje cijeli svijet, a u ušima ostavljaju zarazni ritam koji tjera na ples laganim pop rockom koji ponekad naginje više prema elektronici, a nekad više prema akustici.

“Opet će neka druga djeca nakon nas pričati iste priče. Vjerovat će u iste snove, ali što se sada to nas tiče? Ti i ja kao da smo uvijek išli jedan korak dalje. I sad kad sjetim se kao da imali smo sve – ni više ni manje.”

U spotu je još jednom ostvarena suradnja sa slovenskim duom Kugar films. Snimanje, montažu i ostatak obrade su odradili Goran Kužet i Peter Žagar.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE