Najavljeno je da Martin Garrix, mladi nizozemski DJ, koji je zahvaljujući glasovima milijuna obožavatelja ušao u povijest elektronske glazbe kao najmlađi dobitnik priznanja za najboljeg svjetskog DJ-a, dolazi na ovogodišnji EXIT festival.

S nepune 22 godine on je postigao više nego što neki glazbenici postignu za vrijeme svoje čitave karijere, a njegov utjecaj prepoznala je i biznis „biblija“, magazin Forbes, koji ga je uvrstio na listu najutjecajnijih osoba ispod 30 godina, dok se prirodno našao i među najplaćenijim DJ-evima na planetu.

Pozvan je da nastupi i na jednom od najpoznatijih američkih talk-show emisija „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon“ – čast koja se ne ukazuje često umjetnicima u njegovoj profesiji, a Garrix je još jednom dokazao svoje talente kada se na sceni pojavio s gitarom. Jedan od „hilightova“ prethodne godine za Garrixa svakako je hit s Dua Lipom „Scared To Be Lonely“, koji ima skoro 350 milijuna YouTube pregleda.

Nastup na završnoj noći EXIT festivala u nedjelju, 15. srpnja potvrdio je i najveći svjetski DJ David Guetta te će na glavnoj pozornici nastupati zajedno sa Martinom Garrixom te izvesti, između ostaloga, njihova dva zajednička hit singla, “Like I Do” i “So Far Away”. Svjetski mediji pišu da se sprema i treća suradnja, čija će premijera možda biti upravo na Exitu.

EXIT festival bit će održan od 12. do 15. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i predstavit će neke od najtraženijih svjetskih zvijezda kao što su Migos, Grace Jones, David Guetta, Ziggy Marley, Fever Ray, LP, Alice Merton, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Maceo Plex, Solomun, Amelie Lens, Ben Klock, Dog Eat Dog, Slaves, Jax Jones, Carl Craig, Tale of Us, Sevdaliza, Idles, Burak Yeter, Madball, Brujeria, Mahmut Orhan, Ofenbach, Slapshot, Asphyx, Bombers i mnoge druge. Ulaznice se prodaju putem Ticketshop i  Entrio prodajnih mjesta, a na stranici službene turističke agencije exittrip.org dostupni su i turistički paketi koji uz ulaznice, sadrže i opcije za smještaj i prijevoz do EXIT festivala.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE