TBF, Jinx i Maja Posavec predvode val novih imena, Stoka stiže s hit predstavom!

Energija koja ljeti zavlada oko Orahovačkog jezera razlog je tisućama mladih da se svake godine vrate na Ferragosto JAM. Od 1. do 5. kolovoza na nekoliko pozornica rasporedit će se čak 50 izvođača, među kojima nova potvrđena imena predvode TBF, Jinx i Maja Posavec, a po prvi put bit će uprizorena i kazališna predstava, hit monodrama Marina Ivanovića Stoke.

Beogradska umjetnica u usponu Bojana Vunturišević, čiji je singl „Kese etikete“ s debitanskog albuma „Daljine“ na Youtubeu pregledan više od milijun puta, predstavit će svoju viziju eksperimentalnog pop zvuka. Osječki punk rock veterani Gužva u 16-ercu magnet su za alternativnu publiku, dok novi zagrebački hibrid rocka i rapa Bruto Geto „pleše“ (i svira) na granici teatralnog i društveno angažiranog. Švicarski bend Knutov kofer predvođen osebujnim Frédéricom Zwickerom otkrit će svoju ekstravagantnu uglazbljenu slam poeziju pisanu na hrvatskom jeziku uz pomaknute žanrovske skokove od free jazza, heavy metala, preko hip hopa i šansone.

Tri mjeseca uoči festivala, već počinje i zagrijavanje za kolovoz. I ove godine putem službene festivalske stranice (www.ferragostojam.com) može se slušati Ferragosto JAM internetski radio koji od 0 do 24 bez prestanka vrti izvođače koji dolaze na ovogodišnje izdanje.

Pretprodaja festivalskih ulaznica po cijeni od 100 kn za sve dane festivala odvija se putem Entrio sustava sve do 27. svibnja kada će poskupjeti. Ferragosto JAM organizira K.L.U.B. Dostava Zvuka.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE