The Garden Resort u Tisnom ove će godine po treći puta biti poprište jednog od najzanimljivijih festivala elektroničke glazbe u regiji.

Love International održat će se od 27. lipnja do 4. srpnja, te će još jednom, unutar intimnog okruženja The Garden Resorta i uz ograničen kapacitet od 2.500 posjetitelja, predstaviti najbolje izvođače koje svjetska elektronička scena nudi.

Organizatori su se pobrinuli da osiguraju line-up koji će domaćoj i stranoj publici predstaviti svu širinu i kvalitetu elektroničke glazbe, pa tako na naše podneblje dovode velikane kao što su Roman Flügel, Craig Richards, Floating Points, Four Tet, Bicep, Ben UFO, Midland, Joy Orbison, Horse Meat Disco, Hunee, Palms Trax, Shanti Celeste, kao i brojna druga više ili manje poznata imena. Uz naglasak prvenstveno na kvaliteti i ljubavi prema glazbi, takav line-up zadovoljit će kako ljubitelje house i techno zvuka, tako i svih žanrova između – pa će osim u predivnoj prirodi i intimnom ambijentu posjetitelji uživati u sunčanim disco, soul, funk i jazz zvukovima, ali i nešto mračnijem i tvrđem zvuku acid i industrial techno pravaca.

Uzmemo li u obzir kvalitetnu selekciju izvođača, čaroliju lokacije na kojoj se festival održava – skriveni zaljev okružen šumom koji obećava uživanje u osunčanoj plaži i rasplesane zvjezdane noći, te ograničeni kapacitet posjetitelja, ne čudi činjenica da je festival već rasprodan. Sretnici koji su svoje ulaznice osigurali na vrijeme zasigurno će uživati, a ostatak može strpljivo čekati sljedeće ljeto i (vjerujemo) još kvalitetnije izdanje Love International festivala.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE