Na pozornici INmusic festivala #13 zasvirat će još dva afirmirana hrvatska imena: Irena Žilić i J.R. August!

Jedna od najcjenjenijih domaćih kantautorica Irena Žilić je nakon EP-a ‘Days of Innocence’ i LP-ja ‘Travelling’ prošle godine objavila album ‘Haze’ kojeg je pohvalila struka i publika. Album se našao na gotovo svim regionalnim listama albuma koji su obilježili 2017. godinu, Irena je održala niz koncerata po Hrvatskoj i regiji, a dobila je i nominaciju za glazbenu nagradu Porin u kategoriji “Najbolji album alternativne i klupske glazbe”. Na INmusic festival #13 stiže s bendom, s kojim će publici na Jarunu predstaviti svoj zvuk.

J.R. August je mladi umjetnik, kompozitor, kantautor i multiinstrumentalist iz Zaboka, koji iza sebe ima već tri EP-a: ‘Change of Seasons’, ‘Tea Party With Mr. Death’ i ’33’, a u pripremi je i LP – ‘Dangerous Waters’. Radi se o izvođaču kojeg publika sve više primjećuje u posljednjih nekoliko mjeseci, a mladi umjetnik sve više i bolje radi na novim pjesmama. Priliku da ga posluša uživo imat će i publika ovogodišnjeg INmusic festivala.

Irena Žilić i J.R. August prudružuju se line-upu INmusic festivala #13 kojeg čine Queens Of The Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds, Interpol, Alice in Chains, David Byrne, St. Vincent, Portugal. The Man, The Kills, Bombino, Frank Carter & The Rattlesnakes, Šumski, Reykjavíkurdætur, Super Besse, Tshegue, Témé Tan, Superorganism i mnogi drugi. INmusic festival #13 održat će se na lokaciji zagrebačkih jarunskih otoka od 25. do 27. lipnja 2018. godine. Fizičke ulaznice za INmusic festival #13 po cijeni od 449 kuna moguće je uplatiti u poslovnicama OTP banke diljem Hrvatske i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb). Trodnevne ulaznice za INmusic festival #13 dostupne su i putem službenog festivalskog webshopa po cijeni od 449 kuna (+troškovi transakcije), kao i sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250 kuna (+troškovi transakcije).

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE