Antifa Night je već tradicionalni festival u sklopu Trnjanskih kresova. Trnjanski kresovi pale se povodom obilježavanja pobjede nad fašizmom i oslobođenja grada Zagreba.

Dan oslobođenja Zagreba proslavit će se 5. svibnja glasno, angažirano i strastveno sada već tradicionalnim, četvrtim po redu obnovljenim Trnjanskim kresovima na Savskom nasipu kod Mosta slobode. Proslava će trajati od prijepodnevnih sati uz radionice, pjevanje zborova te hranu i piće. Kad kresovi dogore i padne mrak, zabava se seli u klub Močvara gdje se održava već 9. Antifa night s nizom domaćih punk i rock grupa i jednim dub DJ-em.

Antifa night i Trnjanski kresovi postali su već tradicionalne manifestacije koje s ponosom i veseljem obilježavaju Dan oslobođenja grada Zagreba i cijelom društvu šalju poruku o vrijednostima antifašizma, izgradnje društva ravnopravnosti i iskorjenjivanju mržnje, koja je nažalost postala sveprisutna. Tom su se prilikom nesebično odazvali sjajni i angažirani domaći antifašistički bendovi: She Loves Pablo, Kriva Istina, FNC Diverzant, Kurve i Skelpit, a za after će se pobrinuti Kali Fat Dub.

“Stoga treba upornost, trud i solidarnost da kistovi otpora prebojaju sivu stvarnost.”

Ulaznice za Antifa night možete nabaviti u Dirty Old Shopu po cijeni od 35 / 50 kuna.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE