Nakon odličnog odaziva na prvi Sea Star festival, te nakon što je isti proglašen za najbolji novi hrvatski festival, ekipa se odlučila još jednom vratiti u Umag i krajem svibnja otvoriti festivalsku sezonu jakim imenima.

S nastupima najvećih svjetskih headlinera, vrhunskom produkcijom i više od 50.000 oduševljenih posjetitelja iz preko 70 zemalja, koji su tijekom četiri dana i noći prošli kroz festivalska vrata, Sea Star je osvojio i simpatije publike diljem svijeta i čvrsto dokazao da je dostojan nominiranja za ‘Najbolji europski novi festival’ na prestižnim EFA nagradama. Također, Sea Star Festival dobitnik je nagrade Ambasador za najbolji novi festival.

Sea Star festival održat će se u svojoj punoj snazi u, sad već regionalno poznatoj, laguni umaškog kompleksa Stella Maris u petak i subotu, 25. i 26. svibnja. Četvrtak, 24. svibnja bit će dan zagrijavanja, a nedjelja svojevrstan “after party”.

Foto: Službena FB stranica Sea Star Festivala

I ove godine najavljen je veliki broj izvođača, od hip-hopa do elektronike, tako da će se za svakoga pronaći ponešto. Od domaćih nas zvijezda najviše veseli nastup povratnika Tram 11, a tu su još Dječaci, Detour, Edo Maajka, DJ Jock i Krešo Bengalka. Od stranih izvođača dolaze engleske indie zvijezde Hurts, a za ljubitelje elektronike Robin Schulz, Dimitri Vegas & Like Mike te trance legenda Paul Van Dyk.

FB EVENT 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE