Britanski peteročlani all-girl sastav PINS prvi put dolazi pred hrvatsku publiku i pridružuju se ovogodišnjem lineupu INmusic festivala #13!

PINS su Faith, Anna, Lois, Sophie i Kyoko. Djevojke su se okupile početkom 2011. godine te su brzo nakon toga samostalno objavile prve pjesme ‘Eleventh hour’ i ‘Shoot you’ preko vlastite diskografske kuće ‘Haus of PINS’. U svibnju 2012. godine objavile su prvi video ‘Eleventh Hour’, uslijedio je EP ‘Luvu4lyf’ objavljen i na vinilu, nakon čega su krenule na prvu britansku turneju. Nakon turneje PINS su potpisale za Bella Uninon koji su objavili njihov prvi album ‘Girls Like Us’ te su 2014. nastupale i na festivalu SXSW i u New Yorku.

PINS se pridružuju line-upu INmusic festivala #13 kojeg čine Queens Of The Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds, Interpol, Alice in Chains, David Byrne, St. Vincent, Portugal. The Man, The Kills, Bombino, Frank Carter & The Rattlesnakes, Superorganism, Šumski, Reykjavíkurdætur, Super Besse, Tshegue, Témé Tan, General Elektriks i mnogi drugi. INmusic festival #13 održat će se na dobro poznatoj lokaciji zagrebačkih jarunskih otoka od 25. do 27. lipnja 2018. godine. Fizičke ulaznice za INmusic festival #13 po cijeni od 449 kuna moguće je uplatiti u poslovnicama OTP banke diljem Hrvatske i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb). Trodnevne ulaznice za INmusic festival #13 dostupne su i putem službenog festivalskog webshopa po cijeni od 449 kuna (+troškovi transakcije), kao i sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250 kuna (+troškovi transakcije).

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE