Nakon dva uspješna izdanja i više od 50 izvođača predstavljenih na  Velvet festivalu, glazbeno-kulturnoj manifestaciji u mjestu Punat na otoku Krku, organizatori najavljuju treće i najbitnije izdanje do sada.

Ovogodišnji Velvet festival održat će se 29. i 30. lipnja u mjestu Punat na otoku Krku, a intimna festivalska lokacija potpuno integrirana u prirodu i izvrsno opremljen kamp na samo nekoliko metara od mora dodatno podižu kvalitetu ovoga zanimljivog festivala. Uz brojne izvođače čija će imena uskoro biti objavljena, očekuje vas i cjelodnevni program na plaži, boat partiji te umjetnici u rezidenciji, kao i mnogobrojne aktivnosti koje će tek biti otkrivene.

„Kako prezentirati one koji nisu toliko zastupljeni? Kako da otkrijemo Nepoznato? Ne samo nesvakodnevnim izborom glazbe, već postavljajući kontrapunkt sve većoj monokulturalnoj slici svijeta koja se svakin danom prezentira. Podsjetnik da treba istraživati i postavljati pitanja, radije nego ponavljati ono što je već bilo rečeno. Izazov pitanja, otvorenosti i svjesnog uranjanja u nešto novo – vjerovatno će rezultirati nečime što će nas preplaviti osjećajima.” – riječi su organizatora kojima opisuju Velvet festival.

Program je realiziran u suradnji sa Distune Promotionom i Turističkom zajednicom Punat, uz veliku potporu od strane Općina Punat.

Festival i sve informacije vezane uz njega možete pratiti na sljedećim linkovima:
FB page
FB event
Instagram

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE