Crnogorski reper i producent iz Podgorice, poznat pod umjetničkim imenom Pepe, objavio je svoj prvi singl “U očima metropole”, a uz singl je objavljen i popratni videospot.

Petar Žugić – Pepe, glazbom se bavi od svoje 15-te godine, a nakon određenog vremena i suradnje sa kolegama iz školske klupe, odlučio se za samostalan rad i gradnju karijere.

“U očima metropole je moja prva pjesma koja je nastala u momentu kada mi je u glavi odjednom bilo mnogo razlitičih stvari koje su se redale kroz rime. Nema jednu određenu temu upravo zbog toga, kao i jer sam htio da napišem pjesmu na taj način, a opet da ima cjelinu.” – kaže Pepe o svojem prvom singlu.

Tekst pjesme je napisao Pepe, a za matricu, mix i mastering je zaslužan također on sam. Za videospot su zaslužne njegove kolege sa Fakulteta vizuelnih umjetnosti (Podgorica), koji je i sniman u prostorima foto studija na navedenom Fakultetu.

Izvršni producent je Ivana Čolović, koja je zaslužna i za režiju,a producent je Milica Pavlićević. Direktor fotografije je Stevo Vasiljević, snimatelj Dejan Lazarević, a montažu je odradio Balša Gobović.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE