Srki & Ivi sa GERILA Film produkcijom predstavljaju novu stvar i spot ‘Šuti o tom’.

Prostori poznatih osječkih noćnih klubova Oxygene i OKS, kombinirani sa egzotičnim kadrovima Tajlanda donose nam dosad najambiciozniji projekt ovog osječkog dvojca.

U svom prepoznatljivom stilu, miješajući elemente klasičnih bengera i trapa, Srki & Ivi predstavljaju novu stvar imena “Šuti o tom”, na kojoj iza kamere, ali i iza mikrofona gostuje poznati osječki filmaš Igor Sambolec, koji iza sebe ima brojne kvalitetne radove – kratke filmove, spotove (suradnje s Krankšvesterom između ostalog), a sa Srkijem & Ivijem je već surađivao na “Djoki” i “Revoluciji”. Osim Tajlanda, dašak egzotike donose i izvrsne plesačice Ivana Crnković, (plesni klub Illusion) te Zorana Farkaš a.k.a. Honey Hazel, koje su na pravi način zaokružile atmosferu.

Za glazbeni dio se pobrinuo Chev Chelious Beats, koji je odradio beat i aranžman, a za tehnički dio mixa je zaslužan Boombox Studio. Provjeri novu stvar klikom na video ispod, i slobodno ne “Šuti o tom”.

Novu pjesmu, uz mnoge druge, moći ćete čuti ovoga petka u osječkom klubu Oxygene, gdje će ekipa nastupati prije Kuku$ Klana, zajedno sa grupama Neispavani i Legosi. Upad je 35 kuna, na dan 45, a sve informacije pogledajte OVDJE.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE